Ο μη Κερδοσκοπικός, μη Κυβερνητικός οργανισμός «Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)» με Ιδρυτή και Πρόεδρο τον κο Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Γενική Διευθύντρια την κα Καλλιόπη Ιωάννου, ενημερώνει ότι, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναλαμβάνει τη διοργάνωση ημερίδας με Τίτλο: “ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ” , δεδομένου ότι η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών σχετικά με την ορθή χρήση του διαδικτύου αποτελεί την ασπίδα προστασίας τους σε μία ψηφιακή κοινωνία όπου τα πάντα αλλάζουν.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαϊου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο κος Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου και συνεργάτιδα του, κα Καλλιόπη Ιωάννου.

Ευελπιστώντας να αγκαλιάσουν οι μαθητές και οι γονείς το όραμα του Ινστιτούτου για την προώθηση και εγκαθίδρυση της “φωτεινής” πλευράς του διαδικτύου στις ζωές μας, σας προσκαλούν στην εν λόγω δωρεάν εκδήλωση.

Επισυνάπτονται 2 φόρμες με δηλώσεις συμμετοχής: Η μία αφορά τους μαθητές, και η άλλη τους γονείς ή τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εν λόγω ημερίδα. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τις φόρμες μέχρι και την Κυριακή 15 Μαϊου στο events@csii.gr.

Δελτίο-Τύπου-Ν.Σμύρνη