Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  
ΝΕΑΣ
ΣΜΥΡΝΗΣ

    
 


Τελευταία ενημέρωση 31/3/2014
 
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!Το σχολικό μας ημερολόγιο.

Σκοπός του δικτυακού μας τόπου είναι να αποτελέσει το βήμα από το οποίο θα παρουσιάζουν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του σχολείου μας τις εργασίες τους στο ευρύ κοινό, αλλά και να λειτουργήσει ως μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του σχολείου αλλά και της ευρύτερης κοινότητας.

Απώτερος στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη σύγχρονη τεχνολογία στην τάξη και να αναδείξουμε τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ταυτόχρονα όμως, είναι αναγκαίο να επισημάνουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πολύωρη ενασχόληση των παιδιών με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το facebook. Μέσα από την ιστοσελίδα θα φανούν εναλλακτικοί τρόποι ενασχόλησης με το διαδίκτυο, πιο δημιουργικοί και λιγότερο εθιστικοί.


 

       25/3/2014       31/3/2014
Δείτε τα διαφημιστικά σποτ του Υπουγείου Παιδείας με τίτλο:

"...επιτυχία είναι να δουλεύεις..."

Δείτε και την απάντηση από την Πολιτιστική Λέσχη της ΟΛΜΕ:

http://www.youtube.com/watch?v=HSHn4Ubz6KY&feature=shareΔείτε τον Απρίλιο στο...


Ευγνωμοσύνη, υπερηφάνεια και ευθύνη.

Ο Steven Fry μιλά για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα...
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, σε δύσκολη γλώσσα, αλλά μην αποθαρρυνθείτε! Συνεχίστε να διαβάζετε προσεκτικά. Αξίζει...

Αλλαγή γλώσσας σημαίνει αλλαγή της ψυχής...Η οικονομική συγκυρία επιβάλλει να δημοσιεύσουμε το παρακάτω τηλεοπτικό σποτ, ώστε να ενημερωθούν όλοι για την κατάσταση της παιδείας σήμερα.Πνευματικά δικαιώματα © 2013 - 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης. Δημιουργήθηκε: 2/03/13. Δημιουργία & διαχείριση: Ελπίδα Σαμαλτάνη.